Istaknute reklame

Postavite svoju reklamu

Tarot majstori, vidovnjaci i astrolozi

http://tarot-freyaline.com

Saznajte budućnost i sudbinu vašeg posla, ljubavi, braka i zdravlja: 060300007

Garantiramo više od 100.000 mjesečnih prikazivanja vaše reklame!

U podne sam vodila ljubav s ljubavnikom, u ponoć s mužem

Sve je počelo onoga dana kad me Tina pozvala na proslavu svog ođendana u jedan klub u kojem se oduvijek okupljala mladež.

– Plesat ćemo i zabaviti se kao nekad – mislila je na naše društvance od pet prijatelja iz srednjoškolskih dana.

– Divna ideja! – oduševljeno sam rekla. – A Tea? – pitala sam za našu prijateljicu koja se udala u Pulu.

– I ona će doći. Rekla je da to nikako ne bi propustila. Čak je predložila i styling: kratke suknjice, puno šminke i visoke potpetice. Sve kao nekad.

– Odlično! – opet sam uskliknula – konačno ćemo negdje pokazati svoje lijepe duge nožice, a ni dekoltei nam nisu loši – smijala sam se. – Dapače, sad su još bolji.

– Da, da, puni su mlijeka – sada smo obje prasnule u smijeh, a potom se moja prijateljica naglo uozbiljila. – Znaš, Marta, to mi nekad tako nedostaje. Onaj žar, ona mladost, ona bezbrižnost – dirnula me u srce.

– I meni – dodala sam sjetno i polako ustala. – O tome bi se puno dalo razgovarati, ali moram ići – stanka za ručak, koju sam provela s njom u kafiću blizu mog javnobilježničkog ureda, bila je gotova.

– Samo ti idi. Ja ću još malo ostati. Dok me baka-servis ne pozove natrag, uživat ću malo sama.

Na povratku do ureda razmišljala sam o tome kako je ovaj Tinin poziv došao u pravi čas. Već se neko vrijeme gušim u svojoj svakodnevici u kojoj pokušavam biti dobra majka, supruga, nevjesta, kći, prijateljica, susjeda, poslovna žena. Uspijevala sam, ali cijena za taj konvencionalni život uključivala je puno diplomacije, samokontrole, odricanja. Čak smo Jakob i ja izgubili jedno drugo u toj utrci za vremenom i materijalnim. Život me pretvorio u drugu osobu, meni nepoznatu. Bila sam još tako mlada i željna svega, ponajviše uzavrelih emocija, ali za njih više nisam imala vremena. Od naših romantičnih udaja do danas nije prošlo puno vremena, no sve je sada izgledalo toliko drugačije. Obuzela me neka sjeta. Ali ni sjetna nisam mogla biti dugo, jer posao je čekao.

Jakobu se ideja da u subotu izađemo u klub gdje se okupljaju “djeca” jako svidjela.

– Bit ćete u središtu pozornosti, to svakako – rekao je kroz smijeh.

– Samo ti pričaj, ali kad se odjenem i krenem, požalit ćeš što ne ideš sa mnom i što ti nisam djevojka.

Tako je i bilo. Kad sam izišla iz sobe, Jakob je buljio u mene.

– Zaboravio sam kako dobro izgledaš – rekao je sada vrlo ozbiljno. – I malo mi je lakše kad znam u koji klub idete, inače bih Janu odnio baki i pošao za vama kao tjelesni čuvar.

– Danas momci vole starije tete …

Ako želite pročitati cijeli članak, slijedite upute za slanje SMS poruke koja se nalaze ispod. Ubrzo ćete primiti SMS poruku koja sadrži lozinku (koju unosite ispod):
Kako poslati SMS: